Produkter for norditaliensk gorgonzola fra arla (4)

Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Fransk Betegnelse Tempranillo N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 7 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er store (avlange) og bærene er middels store. I gunstige jordsmonn gir Tempranillo N viner av høy kvalitet, som er veldig behagelige, godt fargede og strukturerte, men som mangler syre i varme områder. Kvaliteten og alkoholinnholdet faller raskt når avkastningen blir for høy. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten er ganske robust og kraftig. Den er godt tilpasset sørlige forhold, men dens skudd er skjøre og den er følsom for vind. Dens tidlige karakter gjør det mulig å utvide dyrkingsområdet (kaldere klimasoner) eller å høste før vårjevndøgnregn. Den er tilstrekkelig fruktbar til å bli dyrket med kort beskjæring, men viser noen ganger en viss vekselvirkning. Beskrivende elementer
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR
ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

Sorbet med svart solbær er et must i iskrem-sesongen. Den uforlignelige smaken, som er veldig fruktig og syrlig, vil få deg til å fryse av glede. Den passer veldig godt sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter, som de med bær. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor finne smaken av det som er i våre iskrem og sorbeter. Å lage ekte, gode iskrem og sorbeter er enkelt. Det handler bare om å forestille seg gode oppskrifter, bruke autentiske og kvalitetsingredienser, og legge mye lidenskap i det! Næringsverdier per 100g Energi 557kJ / 132kcal, Fett 1,0g, Hvorav mettet fett 0g, Karbohydrater 29g, Hvorav sukker 23g, Proteiner 0g, Salt 0g Forpakning: krukke på 0,6L Best før: 12 måneder
Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Appellation Française Muscat à petits grains blancs B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: som Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små og bærene er middels store. Denne druesorten gjør det mulig å lage tørre hvite viner, naturlige søte viner og musserende viner. Den kan også brukes i blanding (med en lav prosentandel) for å tilføre aromatiske nyanser i nøytrale viner. Muscat à petits grains blancs B har et høyt sukkerpotensial med en god balanse mellom syre og en intens, kraftig og delikat smak. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten har moderat vigør med opprett eller halvopprett vekst, og bør beskjæres kort. Den er spesielt godt tilpasset kalkholdige jordsmonn. Beskrivelseselementer Identifikasjonen tar hensyn til: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge bladene